De PL komt naar je toe deze winter!

Hallo allemaal!

Zoals jullie wel weten zijn de pinksterlanddagen een anarchistisch festival dat inmiddels alweer een traditie van meer dan 80 jaar kent. Tussen het eerste treffen van jonge anarchisten op een aardappelveld rond 1927 en nu is er een hoop verandert. Er zijn strijden bijgekomen, gewonnen, verloren, vergeten, genegeerd en zo kunnen we wel even doorgaan.. één ding daarentegen is er niet verandert, namelijk het feit dat de PL een bijeenkomst is van anarchisten of mensen die het anarchisme een warm hart toedragen. Wij vinden dan ook dat iedereen die de PL bezoekt of wil bezoeken, onderdeel is van het festival en daar een zekere verantwoording inneemt, niet alleen omtrent je houding op het moment dat je het festival bezoekt maar ook zeker in de aanloop er naar toe! Nou is dat misschien niet altijd even makkelijk (je zit je zwaar gebarricadeerde vers gekraakte pandje te bewaken, de boom waarin je boomhut zit dreigt omgezaagd te worden of je hebt simpelweg geen zin om op het internet te lopen kankeren hoe-het-dan-allemaal-wel-niet-beter moet), dat begrijpen we!

En daarom komt de PL voorbereidingsgroep naar je toe de komende tijd, om ons voor te stellen en te vragen wat jij wilt zien gebeuren en organiseren op de PL 2017!

Dus wie nodigt ons uit om te komen brainstormen, discussiëren, over hoe de PL 2017 eruit moet komen te zien?? ACUAutonoom Centrum Den Haag, Bollox, RKZ, De OnderbroekAnarchist Rebel Group GroningenBambara Groningen? Of als je een ander idee hebt, roep het maar!

Hopelijk tot snel!

De PL crew 2017